ABOUT LOT LAB.

Studio.

LOT LAB. is een ontwerp studio gestart op 16 juni 2010.
LAB. staat voor labaratorium, de experimentele fase is belangrijk in mijn werk, hier worden idee├źn werkelijkheid. Met nieuwe ontdekkingen in vorm, kleur en materiaal ontwerp ik interieur producten, accessoires en installaties.

Work.

In mijn werk ben ik op zoek naar de grens tussen herkenbaar en abstract, met vervreemding als gevolg. Door in- en uit te zoomen gebruik ik de natuur als inspiratiebron en zet ik mijn fascinatie om naar een ontwerp, door te kijken naar relaties, processen, groei en aantasting. Mijn producten vertellen een verhaal over mijn kijk op de wereld.

Workshops.

Ik geef workshops aan kinderen met het LAB. / het expiriment als uitgangspunt. Creativiteit wordt gestimuleerd als je het beoefent, de kinderen leren ontwerpen door te ontdekken en te doen. De fantasie van een kind speelt hierbij een belangrijke rol. Ik werk veel met het recyclen van materialen om kinderen bewust te maken van hun omgeving, de natuur is een belangrijk uitgangspunt voor mijn workshops. Op deze manier worden kinderen uitgedaagd om op een andere manier naar de dingen om zich heen te kijken, hun grenzen te verleggen en het beste uit hun zelf te halen. Kunst is voor mij een middel om mensen te inspireren, zich te ontwikkelen en samen te brengen.

Services.

Product Design.
Creatieve Workshops voor kinderen.
Ontwikkeling van kunsteducatie projecten.
Concept ontwikkeling.
Interieur Styling.

Charlotte van der Horst